CCV registratie (CODE 95)

Een beroepschauffeur is verplicht om iedere 5 jaar minimaal 35 uur nascholing te volgen voor het behouden van zijn groot rijbewijs / code 95. Wanneer een chauffeur niet voldoet aan de nascholingsplicht, heeft dit grote gevolgen en mag hij niet meer beroepsmatig rijden.

 

CCV erkend

Open-BHV.nl is geaccrediteerd door het CBR om beroepschauffeurs op te leiden. De betreffende opleidingsuren worden in mindering gebracht op het totaal van de 35 herscholingsuren. Aanmelden voor een BHV cursus met CCV registratie dient wel 7 werkdagen voor aanvang van de cursus te gebeuren. De aanvraag dient uiteindelijk goedgekeurd te worden door Open-BHV.nl en het CBR.

 

Prijzen BHV cursus met CCV registratie

€ 25,00 administratie- en registratiekosten CCV per cursist. Het is mogelijk om de cursus naar een andere datum te verzetten. Het CBR zal de registratie- en administratiekosten bij iedere aanmelding wel in rekening brengen. Bij Open-BHV.nl kunt u tot 5 werkdagen de cursus kosteloos verzetten. Een verschuiving binnen 5 werkdagen kost u € 25,-.

 

Inschrijfformulier

Open-BHV.nl verzorgt de administratieve afhandeling met het CBR/CCV en ziet toe op een juiste uitvoering van deze wettelijke verplichting. Wilt u zich inschrijven voor een BHV-cursus met CCV registratie? Klik op onderstaande knop om direct naar het inschrijfformulier te gaan.